1. Suomi
 2. Ripustusratkaisut
Command™-koukuilla ja ‑kiinnityspaloilla tehty tauluseinä

Koristele ja järjestä Command™-koukuilla ja ‑kiinnityspaloilla

Unohda naulat, ruuvit, nupit ja sotkuiset liimat! Command™-koukut ja ‑kiinnityspalat pitävät lujasti ja irtoavat siististi pintoja vahingoittamatta.

 • Kuvake, jossa on poikkiviiva työkalun päällä, osoittamassa ettei työkaluja tarvita

  Työkaluja ei vaadita

  Et tarvitse poraa tai työkaluja! Command™-kiinnityspaloja voidaan käyttää erilaisilla sileillä pinnoilla, kuten umpinaisilla, ontoilla ja maalatuilla seinillä, laatoilla, lasilla ja puulla.

 • Kantavuuden ilmaiseva kuvake, joka kertoo, että Command™-tuotteet pitävät lujasti.

  Pysyy hyvin

  Command™-kiinnityspaloissa käytetään liimaa, joka pitää esineet tiukasti paikoillaan niin kauan kuin on tarve, minkä jälkeen kiinnityspala irtoaa siististi, jälkiä jättämättä. Tarkista painorajat pakkauksesta!

 • Kuvake, joka kertoo, että Command™-koukut ja ‑kiinnityspalat irtoavat helposti ja siististi

  Irtoaa jälkiä jättämättä

  Helppo irrottaa ilman vaurioita! Venytä vain paloja ja irrota ne siististi ilman reikiä, jälkiä tai sotkua. Muista vetää kiinnityspalaa suoraan alas hitaasti, jotta se irtoaa kiinnityspintaa vahingoittamatta.

 • Kuvake, joka on 3M. Science. Applied to Life ‑logo

  3M-teknologia

  Command™-kiinnityispaloissa yhdistyvät useat luotettavat 3M-tekniikat, joiden ansiosta saat käyttöösi korkealaatuisia tuotteita. 3M:n irrotusteknologian ansiosta kiinnityspalat irtoavat pintoja vaurioittamatta, ja taulunkiinnityspalojen Dual-Lock™ pitää kallisarvoiset taideteokset paikallaan.

Pintoja vahingoittamaton kiinnitysratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Command™-tuotteet eivät ole vain tarrakoukkuja. Kiinnitystarvikkeiden valikoima on laaja, joten jokaiseen tyyliin ja sisustukseen löytyy sopiva. Niitä on monessa koossa ja ne kannattelevat yllättävänkin raskaita painoja. Järjestä tavarat paikoilleen ja koti kauniiseen kuntoon ilman pelkoa seinävaurioista, jos muutat mielesi tai haluat vaihtaa ripustusratkaisun paikkaan.

 • Command™-koukkujen ja ‑kiinnityspalojen ostoskärrykuvake
  Jälleenmyyjät

  Command™-tuotesarja on saatavilla kaikilta hyvinvarustetuilta jälleenmyyjiltä.

  Etsi jälleenmyyjä

Katso vinkit ja löydä sopivat tuotteet ripustusprojektiisi.

 • Taulunripustuskuvake
  Taulun ripustus

  Taulunkiinnityspalat ja koukut sopivat täydellisesti kehystettyjen taulujen ja seinätaiteen ripustamiseen. Ripustettavan esineen koko voi olla jopa 60 x 90 cm ja paino 7,2 kg. Luo taidegalleria kotisi seinille ja ripusta taulut turvallisesti.

  Taulun ripustus – vaiheittainen opas

  Ideoita kollaasiseiniä varten

 • Järjestelykuvake
  Tilan järjestäminen

  Yleiskäyttökoukuilla ja järjestelemiseen soveltuvilla tuotteilla voit hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla ilman seinien vahingoittamista. Hyödynnä tuotteita keittiössä, kodinhoitohuoneessa ja komeroissa. Ripusta mitä tahansa harjoista ruokailuvälineisiin, takkeihin ja laukkuihin.

  Esimerkkejä kauniisti järjestetyistä tiloista

 • Suihkukuvake
  Kylpyhuoneen ripustus

  Vedenkestävät kiinnityspalat sopivat täydellisesti kylpyhuoneisiin, suihkukaappeihin ja muihin kosteisiin tiloihin. Command™-kylpyhuonekoukut ja ‑hyllyripustimet pitävät hyvin laatoilla, lasilla ja maalatuilla pinnoilla. Voit sanoa hyvästit liukuville imukupeille.

  Ripustaminen kylpyhuoneessa ilman laattojen poraamista