1. Suomi
 2. Ripustusratkaisut
 3. Command™-tuotteiden käyttöohjeet
 4. Taulun tai kuvan ripustaminen ilman nauloja
Taideteos ripustettuna seinälle ilman nauloja.

Taulun tai kuvan ripustaminen ilman nauloja

Kiinnityspintoja vahingoittamaton ripustus ilman jälkiä tai sotkua! Ripusta kehystetyt taulut ja muut taideteokset helposti Command™-taulunkiinnityspalojen avulla.

Katso alta ohjeet taulukehysten ripustamiseen ilman nauloja!

SIIRRY VAIHEITTAISIIN VIDEOIHIN

Command™-koukut ja ‑kiinnityspalat ovat helppo tapa ripustaa taulukehyksiä ja taideteoksia

Suosikkitaulujen ja taideteosten ripustaminen voi olla pelottava tehtävä. Pelko seinävaurioista, työkalujen puute ja ylipäätään sopivan paikan löytämisen vaikeus voi tarkoittaa, että taulut jäävät usein kaappiin eivätkä päädy seinälle. Command™-koukut ja ‑kiinnityspalat antavat sinulle vapauden sijoittaa taideteoksesi minne itse haluat.

 • Ulko-oven lähelle ripustettuja taulukehyksiä

  Vapauta luovuutesi!

  • Taulunkiinnityspalojen ja ripustuskoukkujen valikoiman ansiosta kehysten ripustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Saatavilla on tuotteita kaikentyyppisille ja ‑kokoisille kehyksille. Voit ripustaa kehyksiä ja taideteoksia seinälle samassa ajassa, joka sinulta kuluu työkalupakin etsimiseen.
  • Kaikki Command™-kiinnityspalat pitävät lujasti ja irtoavat siististi, joten mikään ei voi mennä pieleen!
  • KATSO OHJEVIDEOITA NÄYTÄ KAIKKI RIPUSTUSTUOTTEET

Miksi käyttäisin Command™-tuotteita taulukehysten ripustamiseen?

 • Taulukehyksiä lattialla
  Et tarvitse työkaluja.

  Ei poraamista eikä työkaluja! Command™-kiinnityspaloja voidaan käyttää erilaisilla sileillä pinnoilla, kuten maalatuilla seinillä, laatoilla, lasilla ja puulla. Vedenkestäviä kiinnityspaloja ja ulkokäyttöön tehtyjä kiinnityspaloja voidaan käyttää kaikissa ympäristöissä ja sääoloissa.

 • Taulukehyksen ripustaminen seinälle ilman nauloja
  Pysyy hyvin.

  Command™-kiinnityspaloissa käytetään näppärää liimaa, joka pitää esineet lujasti paikoillaan niin kauan kuin on tarvis, minkä jälkeen liima irtoaa siististi. Muista odottaa tunti, että liima tarttuu kunnolla. Tarkista myös painoraja pakkauksesta!

 • Command-kiinnityspalojen irrottaminen seinältä
  Irtoaa jälkiä jättämättä.

  Helppo irrottaa ilman vaurioita! Venytä vain paloja ja irrota ne siististi ilman reikiä, jälkiä tai sotkua. Muista vetää kiinnityspalaa suoraan alas hitaasti, jotta se irtoaa kiinnityspintaa vahingoittamatta.

 • 3M-logo
  3M-teknologia.

  Command™-kiinnityspaloissa yhdistävät useat luotettavat 3M-tekniikat, jotta saat korkealaatuisia tuotteita kaikkiin järjestely- ja koristelutarpeisiisi.


Taulun ripustaminen Command™-taulunkiinnityspalojen avulla

Tutustu lyhyisiin ohjevideoihin, joissa kerrotaan, miten taulu ripustetaan Command™-tuotteita käyttämällä ja miten se irrotetaan seinää vaurioittamatta.

Vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla saat Command™-taulunkiinnityspalat ja ‑koukut asennettua ja irrotettua siten, että ne toimivat niin kuin pitää.

TÄRKEÄ OHJE: Odota 1 tunti ennen ripustamista. Irrota pala vetämällä sitä hitaasti suoraan alaspäin.

 • Nainen näyttämässä, miten Command™-taulunkiinnityspalat kiinnitetään
  Command™-taulunkiinnityspalojen kiinnittäminen – ohjevideo
 • Nainen näyttämässä, miten Command™-taulunkiinnityspalat irrotetaan
  Command™-taulunkiinnityspalojen irrottaminen – ohjevideo

Vaiheittainen opas: Taulun tai kuvan ripustaminen ilman nauloja

Tutustu vaiheittaisiin ohjeisiin kaavioineen, jotta saat asennettua Command™-taulunkiinnityspalat oikein heti ensimmäisellä kerralla.

Tärkeitä vinkkejä Command™-taulunkiinnityspalojen käyttöön: Odota maalaamisen jälkeen seitsemän (7) päivää ennen käyttöä. Poista ripustuslaitteet kehyksen takapuolelta. Älä ripusta vuoteiden yläpuolelle. Älä käytä vinyylipinnoille, tapetoiduille pinnoille tai muille herkille ja heikoille pinnoille. Älä käytä arvokkaiden esineiden ripustamiseen. Käytä sisällä +10 °C...+40 °C. Ohjeiden noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa vaurioita.

Vaihe 1: Valmistelu

 • Maalitela seinää vasten

  Odota maalaamisen jälkeen seitsemän (7) päivää ennen käyttöä.

 • Taulun ripustukseen tarvittavat välineet

  Irrota ripustustarvikkeet. Älä kiinnitä niitä paperille tai kehyksen canvasrakenteisiin.

 • Seinän pyyhkiminen

  Puhdista ensin seinä pyyhkimällä se hellävaraisesti puhdistamiseen tarkoitetulla isopropanolilla. Älä käytä kotitalouskäyttöön tarkoitettuja pesuaineita, sillä ne jättävät pinnan liukkaaksi.

Vaihe 2: Kiinnitys

 • Command-kiinnityspalat

  Erottele kiinnityspalat. Paina kahta kiinnityspalaa toisiaan vasten, kunnes kuulet napsahduksen.

 • Command-kiinnityspalat taulukehyksessä

  Irrota yksi vihreistä taustapapereista ja paina kehykseen. Tee sama muille kiinnityspalapareille yllä olevan kuvan mukaisesti. Aseta alempi kiinnityspalapari noin 2/3 alaspäin kehyksen yläreunasta. Tarkista pakkauksesta oikeat painorajat.

 • Taulukehyksen ripustaminen seinälle Command-kiinnityspaloilla

  Irrota loput taustapaperit ja paina kehys seinään. Paina kehyksen kumpaakin sivua tiukasti seinää vasten 30 sekunnin ajan.

 • Command-kiinnityspalan painaminen 30 sekunnin ajan

  Varmista kiinnityksen pitävyys poistamalla kehys seinästä tarttumalla sen alakulmista ja vetämällä ylöspäin ja irti seinästä. Älä vedä suoraan ulospäin. Paina tämän jälkeen seinässä olevia kiinnityspaloja 30 sekuntia. Varmista, että painat koko kiinnityspalaa.

 • Taulukehyksen ripustaminen seinälle ilman nauloja

  Odota 1 tunti ennen kuin asetat kehyksen takaisin seinään. Kohdista kehyksen kiinnityspalat seinässä oleviin paloihin. Paina, kunnes kuulet kiinnityspalaparien napsahtavan ja lukittuvan paikoilleen.

Vaihe 3: Irrottaminen

 • Taulukehyksen irrottaminen Command-kiinnityspaloista

  Ota kehys pois seinästä tarttumalla sen alakulmista ja vetämällä ylöspäin ja irti seinästä. Älä vedä suoraan ulospäin.

 • Command-kiinnityspalojen irrottaminen seinältä

  Älä koskaan vedä kiinnityspaloja itseäsi kohti tai suoraan irti seinästä. Vedä aina suoraan alaspäin niin hitaasti kuin mahdollista.

 • Command-kiinnityspalojen irrottaminen seinältä

  Vedä kiinnityspalaa hitaasi alaspäin pitämällä kättä seinää vasten. Venytä 30 cm etäisyydelle asti, kunnes koukku irtoaa kiinnityspalasta.


Command™-taulunkiinnityspalat

Löydä tarkoitukseesi sopiva taulunkiinnityspala

Oletko valmis ripustamaan tauluja ilman nauloja?
Tutustu laajaan valikoimaan taulujen ripustustuotteita, jotka sopivat niin erityyppisille kuin erikokoisille kehyksille.

NÄYTÄ KAIKKI TAULUNRIPUSTUSTUOTTEET

Mille pinnoille voin ripustaa taulun pintaa vahingoittamatta?

 • Kiinnityspintoja vahingoittamaton ratkaisu sopii erinomaisesti pinnoille, joita on vaikea porata.
  • Command™-tuotteiden liima kiinnittyy vahvasti erilaisiin pintoihin, kuten kiinteisiin, onttoihin ja maalattuihin seiniin sekä vaikeasti porattaviin pintoihin kuten laattoihin ja lasiin.
  • Irtoaa helposti jättämättä reikiä, jälkiä tai tahmeita liimajäämiä.
  • Erinomaisen pitovoiman ja kiinnityspintoja vahingoittamattoman irrotuksen ansiosta Command™-kiinnityspalat sopivat täydellisesti vuokra-asuntoihin ja tiloihin, joissa poraaminen ei ole sallittua.
 • Kiinnitys jälkiä jättämättä Command-tuotteiden avulla

Taulun ripustusta koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä

Näytä kaikki usein kysytyt kysymykset

Haluatko lisätietoja? Lue taulujen ripustamista koskevat usein kysytyt kysymykset tai napsauta linkkiä, jos haluat nähdä kaikki usein kysytyt kysymykset.

 • Valitse oikean kokoiset kiinnityspalat kehyksen painon ja koon mukaan:
  Pieni: Neljä sarjaa kestää jopa 1,8 kg. Kehyksen enimmäiskoko 20 x 25 cm.
  Keskikoko: Neljä sarjaa kestää jopa 5,4 kg. Kehyksen enimmäiskoko 45 x 60 cm.
  Iso: Neljä sarjaa kestää jopa 7,2 kg. Kehyksen enimmäiskoko 60 x 90 cm.
  Kapea: Neljä sarjaa kestää jopa 5,4 kg. Kehyksen enimmäiskoko 45 x 60 cm.

  Command-™opas
 • V: Tunnin odotusaika takaa, että liima-aine ehtii kiinnittyä tiiviisti seinään tai pintaan ennen kuin siihen kohdistetaan painoa. Suosittelemme, että ensimmäisen asettamisen jälkeen kehys (Command™-taulunripustuspalat) tai koukku (Command™-koukut) irrotetaan seinästä ja painetaan kiinnityspaloihin voimakkaasti 30 sekunnin ajan. Odota vähintään tunti ennen uudelleen ripustamista/kiinnittämistä.

 • V: Älä käytä Command™-tuotteita herkästi rikkoutuvilla pinnoilla tai kiinnitä niitä paperitapettiin. Ne eivät myöskään välttämättä tartu hyvin joihinkin vinyylitapetteihin. Seinätapetteja on valtavasti erilaisia, ja on syytä arvioida tarkasti, mikä tapetti voi olla erityisen herkkä ripustamiselle. On tärkeää muistaa, että Command™-tuotteiden pitovoima on yhtä vahva kuin tapetin liimasidos alla olevaan pintaan.

Haluatko lisätietoja tai etsiä ostopaikan?