1. Suomi
 2. Ripustusratkaisut
 3. Ota yhteyttä
 4. Usein kysytyt kysymykset
Taideteos seinällä

Onko sinulla kysyttävää?

Seuraavassa on Command™-tuotteita, käyttötarkoituksia ja pintoja koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä sekä ongelmanratkaisuoppaamme.

Command™-koukut ja ‑kiinnityspalat – useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset

 • Millä pinnoilla voin käyttää Command™-kiinnityspaloja pintaa vahingoittamatta?

  • Erinomainen valinta pinnoille, joiden poraaminen on hankalaa.

   Command™-kiinnitystuotteiden liima pysyy hyvin erilaisilla pinnoilla, kuten umpinaisilla, ontoilla ja maalatuilla seinillä sekä petsatulla tai lakatulla puupinnalla. Liima on ihanteellinen käytettäväksi myös vaikeasti porattavilla pinnoilla, kuten seinälaatoilla, lasilla, ruostumattomilla teräspinnoilla ja melamiinilla.

   Command™-kiinnityspalat on helppo irrottaa – ne eivät jätä halkeamia tai reikiä, eivät vaurioita kipsilevyä eivätkä jätä tahmeita jäämiä.

   Erinomaisen pitovoiman ja kiinnityspintoja vahingoittamattoman irrotuksen ansiosta Command™-kiinnityspalat sopivat täydellisesti vuokra-asuntoihin ja tiloihin, joissa poraaminen ei ole sallittua.

  • Pintoja vahingoittamaton ripustus Command™-koukuilla ja ‑kiinnityspaloilla

    

 • Kaikilla Command™-tuotteilla ja kiinnityspaloilla on suurin ilmoitettu nimellinen pitovoima.

  Etkö ole varma, mikä Command™-tuote sopii tarkoitukseesi? Punnitsimme joitakin tavallisia kodin esineitä, jotta ymmärrät paremmin seinille ripustettavan painon merkityksen. Tutustu Command™-paino-oppaaseen, jotta löydät parhaan Command™-tuotteen tarkoitukseesi.

  • Kevyimmätkin esineet on ripustettava oikein. Pieniin koukkuihin voidaan ripustaa pieni purkki vaikkapa marjahilloa tai suklaalevitettä. Nam!

  • Jauhot, riisi ja pasta myydään yleensä 500 g:n, 1 kg:n tai 2 kg:n pakkauksissa. Keskikokoinen jauhopussi voidaan ripustaa keskikokoiseen koukkuun.

  • Raskaat esineet tarvitsevat seinäpintaa vahingoittamattoman ripustusratkaisun, jonka pitovoima on tehtävänsä tasalla. Esimerkiksi normaalin pesujauhepakkaus painaa 2 kg. Jos et ole varma, kuinka paljon painoa koukut kestävät, tarkista pitovoima myyntipakkauksesta.

  • Etsitkö ratkaisua reilun painoisten esineiden ripustamiseen? Vertaa ripustettavan esineen painoa suureen lasipulloon, joka painaa nesteen kanssa noin 3,6 kg.

  • Suuret taulukehykset ja ilmoitustaulut voivat olla todella painavia. Niitä varten tarvitset taulunkiinnityspalat, joissa on riittävä pitovoima. Keskikokoiset palat kannattelevat 5 litran maalipurkkia. Kun maali on kuivunut, voit ripustaa esineet huoletta!

  • Isojen taulunkiinnityspalojen pitovoima on lähes käsittämätön! Keilaradalla käytettävä painavin pallo on 7 kg:n painoinen. Näiden koukkujen vaikuttava pitovoima riittää varmasti luotettavaan suurten taulukehysten ja julisteiden ripustamiseen.

  • A: Kuumenna palan takaosaa hiustenkuivaajalla, jotta liima-aine pehmenee. Irrota sen jälkeen koukku tai ripustin pinnasta leikkaamalla vaahto varovaisesti hammaslangan avulla. Vedä tai revi jäljelle jäänyt liima-aine irti.

  • V: Varmista, että olet odottanut vähintään tunnin ennen taulukehyksen ripustamista. Kun olet asettanut kehyksen ensimmäisen kerran, suosittelemme aina, että poistat sen seinästä (tartu kehyksen alaosaan ja irrota pinnasta).


   Kun kehys on irrotettu, varmista, että painat jälleen kaikkia kiinnityspaloja lujasti 30 sekunnin ajan varmistaaksesi, että ne ovat tukevasti paikoillaan (eli paina seinällä ja kehyksen takana olevia kiinnityspaloja). Odota tunti ennen taulun uudelleenasettamista (jotta liima tarttuu). Kun asetat sitä uudelleen, napsautusääni varmistaa, että kiinnityspalat ovat lukittuneet paikoilleen.

  • Varmista, että kiinnityspalat on eroteltu rei'ityksiä pitkin, ennen kuin muodostat pariliitoksen.
   Varmista, että olet työntänyt kutakin kiinnityspalasarjaa lujasti kehystä vasten 30 sekunnin ajan asetellessasi sitä ensimmäisen kerran.
   Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme soittamalla numeroon 0800 1218692.